...
8857 Προβολές

Χριστιάνα Αμπατζή

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι
Online Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Καλλονή 811 07, Ελλάδα

Η Διατροφολόγος – Κλινική Διαιτολόγος (MSc Κλινικής Διατροφής) Χριστιάνα Αμπατζή γεννήθηκε το 1991 στη Μυτιλήνη. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Καλλονή, όπου είναι ιδιοκτήτρια του διατροφολογικού γραφείου ΔιατροFit. Παράλληλα, είναι η διατροφολόγος του Συλλόγου Α.Ο. Αρισβαίος Καλλονής.

Εργασία

2009-2015: Στο πλαίσιο της φοίτησης της στο προπτυχιακό βρέθηκε σε νοσοκομεία και εργοστάσια τροφίμων της πόλης.

2015-2017: Στο πλαίσιο της φοίτησής της στο μεταπτυχιακό εργάστηκε στο ΑΧΕΠΑ (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης), όπου πέρασε από όλες τις μονάδες του νοσοκομείου (Εντατική, Παθολογική, Χειρουργικές, Νευροχειρουργική, Παιδιατρική, Στεφανιαία, κ.α. .

2014-2017: Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι το Μάρτιο του 2017 εργάστηκε σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων της πόλης (TOPFITNESS) , όπου εκτελούσε χρέη βασικού διατροφολόγου 2 γυμναστηρίων με περισσότερη έμφαση στην αθλητική διατροφή.

2017: Από το Μάρτιο του 2017 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017  ήταν συνεργάτιδα του Διατροφολόγου/Διαιτολόγου Αθανάσιου Τσιούδα, πρώην προέδρου της Ένωσης Διαιτολόγων Βορείου Ελλάδος, και εργάστηκε στο γραφείο του «Διατροφική Αγωγή – Αθανάσιος Τσιούδας».

2017: Πραγματοποίηση ομιλίας με θέμα «Συζήτηση για την παιδική και εφηβική διατροφή» με το σύλλογο ΜΚΟ Αγκαλιά σε διάφορα μέρη της Λέσβου.

2019: πραγματοποίησε ομιλίες σε σχολεία , Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής , με θέμα τις διατροφικές διαταραχές και τη σωστή διατροφή των παιδιών , όπως επίσης και σε παιδότοπο της περιοχής.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Μυτιλήνη
2009-2015 Φοίτησε στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτήριο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. 2015-2017 Ακολούθησε το μεταπτυχιακό της στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με τίτλο ΠΜΣ «Διατροφή και Διαιτολογία» με κατεύθυνση στην Κλινική Διατροφή.
2014 Ολοκλήρωση σεμιναρίου Βιοματικής Ψυχολογίας 2018 Ολοκλήρωση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών (Basic Life Support) 2018 Ολοκλήρωση σεμιναρίου και απόκτηση του τίτλου της Ειδικού Αθλητικής Διατροφής
Χριστιάνα Αμπατζή
Μέλος εδώ και: 4 μήνες
Καλλονή, Λέσβος
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media