...
5938 Προβολές

Αννίτα Χατζή

Personal Trainers
Functional Trainer
Online Personal Trainer
Pilates
Λάρισα, Ελλάδα

Η personal trainer Αννίτα Χατζή είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Λάρισα, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα ‘’Ειδική Φυσική Αγωγή\θεραπευτική Γυμναστική’’. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές που αφορούν στην ‘’Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση ‘’ στο τμήμα Ιατρικής Λάρισας.

Ασχολείται πολλά χρόνια με την αποκατάσταση μυοσκελετικών τραυματισμών και με τα μεταβολικά και αναπνευστικά νοσήματα όπως ο Διαβήτης, η Παχυσαρκία, η Υπέρταση και η Χρόνια Νεφρική Νόσος.

Εργάζεται επί σειρά ετών έως και σήμερα, σε ιδιωτικά γυμναστήρια σαν personal trainer και σε χώρους αποκατάστασης στη Λάρισα και στην Αθήνα, ασχολείται με το Pilates (mat – reformer), με το Fitness και παρέχει  υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης κατ’ οίκον καθώς και online coaching.

Η Αννίτα είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη ποιότητα ζωής και να πετύχεις τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι.
Δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα που σε βοηθούν να μάθεις τη σωστή τεχνική των ασκήσεων, καθώς και να προλάβεις πιθανά μυοσκελετικά και άλλα προβλήματα υγείας.

Υπηρεσίες

Body Weight Training
Functional Training
Online Training
Personal Training
Pilates
Reformer Pilates
Special Needs Fitness Trainer
TRX
Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Τραυματισμών
Απώλεια Βάρους
Άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Λάρισα
Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΦΑ). Μεταπτυχιακές Σπουδές: ΔΠΜΣ, ΑΣΚΗΣΗ, ΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Του Τμήματος ΙΑΤΡΙΚΗΣ και του Τμήματος ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Πτυχίο Ναυαγοσωστικής.
«Συνταγογράφηση» άσκησης και φυσικής δραστηριότητας για άτομα με μη μεταδιδόμενα νοσήματα. Επίπεδο 1: μεταβολικά και αναπνευστικά νοσήματα. Διαδικτυακό πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ημερίδα με θέμα: «Ειδική Φυσική Αγωγή» Θεσσαλονίκη, 30/11/2012 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής Θεσσαλονίκη, 1- 2 Δεκεμβρίου 2012 3o Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητιατρικής (με διεθνή συμμετοχή) Αθήνα, 1&2 Μαρτίου 2019 Αίγλη Ζαππείου Σεμινάριο διαδικτυακό : «Η υποστήριξη του ασκούμενου με διαβήτη» 14/03/2013 Σεμινάριο MP Balatsinos : « Exercise for myoskeletal Diseases» Θεσσαλονίκη, 08/02/2015 Σεμινάριο Basi Pilates: « Pilates Workshops» Λάρισα,13-15/02/2015 Επιμορφωτικό – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή – Αυτισμός» Ξάνθη,03/12/2015 έως 03/04/2016
Πιστοποιητικό Γνώσης Γραφής και Ανάγνωσης Τυφλών Braille>
Αννίτα Χατζή
Μέλος εδώ και: 5 μήνες
Λάρισα, Ελλάδα
Ολες οι καταχωρήσεις του χρήστη

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media