...
4678 Προβολές

Αγγελική Βούντα

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι
Αθλητικός Διατροφολόγος
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος για Εγκύους
Διατροφολόγος για Παιδιά
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Αθήνα, Ελλάδα

Η Αγγελική Βούντα είναι εγγεγραμμένη Διατροφολόγος (ANutr) στο Ηνωμένο Βασίλειο με το Association for Nutrition και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της ομάδας ATHENS FORCE.

Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική Διατροφή και Δημόσια Υγεία από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου University College London (UCL). Μέσα από τις σπουδές της κέρδισε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει έρευνα στον τομέα της αθλητικής διατροφής και να συμμετάσχει ως λέκτορας στο μάθημα Sports Nutrition του προπτυχιακού προγράμματος BSc Nutrition του UCL.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την εξέταση της εμφάνισης και ανάπτυξης χρόνιων φλεγμονών σε αθλητές και τη χρήση μοριακών δεικτών για τη διάγνωση του οξύ πόνου στον άνθρωπο. Κατέχει επίσης πτυχίο Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου εξειδικεύθηκε στην Εξελικτική Βιολογία.

Το κίνητρό της έγκειται στο να εμπνέει τους άλλους να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, προσφέροντας συμβουλές σχετικά με τη σωστή διατροφή, την ευεξία και την άσκηση. Η Αγγελική υποστηρίζει στενά τους πελάτες της με σκοπό να επιτύχουν μια ισορροπημένη διατροφή αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες και τον καθημερινό τρόπο ζωής τους, και τους καθοδηγεί για την πρόληψη και διαχείριση χρόνιων ασθενειών που σχετίζονται με τη διατροφή.

Στόχος της είναι η μεταβίβαση επιστημονικά τεκμηριωμένων πληροφοριών γύρω από τη διατροφή και τον ανθρώπινο μεταβολισμό. Συλλέγοντας ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό δημιουργεί ισορροπημένα προγράμματα διατροφής προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες και τις διατροφικές προτιμήσεις κάθε ενδιαφερόμενου.

Ως sports nutritionist στην ομάδα του ATHENS FORCE, συντάσσει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής προκειμένου να υποστηρίξει την άσκηση και τη μέγιστη αθλητική απόδοση του κάθε αθλητή.

Το ATHENS FORCE είναι ένα community σχετικό με άσκηση, διατροφή, wellness, και events. Η ομάδα επαγγελματιών του ATHENS FORCE παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης και διατροφής με βάση τις ατομικές ανάγκες του αθλητή ή ασκούμενου, προτιμήσεις και στόχους. Η αποστολή τους είναι να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητες των αθλητών τους ώστε να πετύχουν την καλύτερη δυνατή επίδοσή τους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες του ATHENS FORCE όπως corporate wellness, και athletic training camps, εδώ.

Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας
Διατροφή για Αθλητές
Διατροφή για Εμμηνόπαυση
Διατροφή για Εφήβους και Παιδιά
Διατροφή σε Παθολογικές Καταστάσεις
Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και στον Θηλασμό
Διατροφική Συμβουλευτική
Διαχείριση Βάρους
Εκπαίδευση-Diet Coaching
Κλινική Διατροφή
Διαιτολογίας-Διατροφής. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Κλινική Διατροφή και Δημόσια Υγεία από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου University College London (UCL).

Social Media Συνεργάτη

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στη σύγκριση
Αναφορά κατάχρησης

Οι μελλοντικοί σου πελάτες βρίσκονται ανάμεσα στους αναγνώστες μας!

Προβληθείτε Πανελλαδικά ➺ Στο Νούμερο 1 Portal ➺ FMH.GR ➺
Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media