Αρχική Περισσότερα Events fmh.gr BREAST CANCER NO MORE - ενημερωθήκαμε και γυμναστήκαμε μαζί - Fitness Motivation...

BREAST CANCER NO MORE – ενημερωθήκαμε και γυμναστήκαμε μαζί – Fitness Motivation Hellas

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Μόλις δύο ημέρες μετά την παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτό τον σκοπό διοργανώσαμε στο Σεραφειο του Δήμου Αθηναίων ένα event από γυναίκες σε γυναίκες.

Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Η εκδήλωση μας ξεκίνησε με την διατροφολόγο Ελινα Ασημακοπουλου δίνοντας στις γυναίκες που παρευρέθηκαν πολλές και σημαντικές πληροφορίες για το τεράστιο ρόλο της διατροφικών μας συνηθειών και πως μπορούμε μέσω αυτών να μειώσουμε σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης ενός καρκίνου που χτυπάει 1 στις 7 γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Στην συνέχεια ακολούθησε workout από τις Ευτυχία Γιαννογλου και Χριστίνα Καλογεροπουλου όπου όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το workout ξεκίνησε μια φοβερή χορογραφία και συνέχισε με γυμναστική εστιάζοντας στα “αδύνατα” σημεία των γυναικών.

Χαμόγελα και ιδρώτας μας έδειξαν ότι όλες  ευχαριστήθηκαν το μοναδικό πρόγραμμα της Ευτυχίας και Χριστίνας.

Σαν Fitness Motivation Hellas θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σεραφειο για την φιλοξενία της εκδήλωσης, το Skywalker και τον Στεντορα για την χορηγία επικοινωνίας του event, την Lanes Health για τα δωράκια σε όλες τις παρευρισκομενες, τα Supermarket Σκλαβενίτης για τα νερά που ξεδίψασαν τις ασκούμενες και τον φωτογράφο Παπαργυρη Ιωάννη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Να θυμάστε ότι το ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ δεν υπάρχει και ότι θα πρέπει γενικά να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας όσον αφορά την πρόληψη όχι μόνο στον καρκίνο του μαστού αλλά σε οτιδήποτε μπορούμε να καταφέρουμε μέσω της πρόληψης.

Σύντομα κάτι καινούριο όπως πάντα με PURE LOVE for FITNESS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

γυναίκες σηκώνουν βάρη

11 πράγματα που όλες οι γυναίκες που σηκώνουν βάρη καταλαβαίνουν

Λίγο ότι βαρέθηκες να κάνεις μόνο αερόβιο, λίγο ότι σε τράβηξε με το ζόρι η φίλη σου που σηκώνει βάρη και λίγο ότι τελικά...