...
Τα ζώδια… στο γυμναστήριο!

Τα ζώδια… στο γυμναστήριο!

Κριός

Λάτρης του crossfit, βιάζεται να ισοπεδώσει τα πάντα. Θέλει να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος, ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τόσα squats, κανείς δεν μπορεί να σηκώσει τα κιλά που σηκώνει αυτός, κανείς δεν μπορεί να τρέξει τόσο γρήγορα όσο αυτός… Κρυφά παρατηρεί πόσα βάρη σηκώνουν οι υπόλοιποι, και συνεχώς προσθέτει ώστε να μην τον ξεπεράσει κανείς.

Πως θα τον καταλάβεις: Είναι ο τύπος που βγάζει άναρθρες κραυγές.

 

 

 

 

Ταύρος

Ο λουφαδόρος του γυμναστηρίου… Δεν τα πάει καλά με την σωματική άσκηση. Ανυπομονεί να τελειώσει αυτό το μαρτύριο για να γυρίσει σπίτι του και να παραγγείλει pizza. Άλλωστε γυμνάστηκε αρκετά για σήμερα, οι μύες του προσώπου έχουν πιαστεί από το πολύ μάσημα… Ο μόνος τρόπος να τον κάνεις να τρέξει, είναι να τον βάλεις να κυνηγάει σουβλάκια στην κατηφόρα.

Πως θα τον καταλάβεις: Δεν θα τον καταλάβεις γιατί δεν θα τον δεις ποτέ στο γυμναστήριο.

 

 

 

 

ζώδια στο γυμναστήριοΔίδυμος

Ο Δίδυμος την περισσότερη ώρα κάνει δημόσιες σχέσεις. Θα πιάσει κουβέντα με την ρεσεψιόν, τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου, την γυμνάστρια και τέλος με τους υπόλοιπους. Προτιμάει τα ομαδικά προγράμματα όπου δεν θα τον δεις ποτέ σοβαρό αλλά μόνο να κάνει χαβαλέ. Ποιος νοιάζεται για την γυμναστική, το βασικό είναι να κάνει γνωριμίες!

Πως θα τον καταλάβεις: Είναι αυτός που γνωρίζει τους πάντες.

 

 

 

 

 

Καρκίνος

Του αρέσει η γυμναστική και την θεωρεί υγιεινή ενασχόληση. Ωστόσο, κάθε φορά που προσπαθεί να κάνει μια άσκηση την οποία δεν πολυκαταφέρνει, θυμάται ένα συμβάν από την παιδική του ηλικία, όταν ο γυμναστής τον είχε μαλώσει. Οι τραυματικές αναμνήσεις ξεπροβάλλουν, πληγώνεται με την αδικία του κόσμου και μπήγει τα κλάματα.

Πως θα τον καταλάβεις: Ζητάει την μαμά του.

 

 

 

 

 

Λέων

Μπαίνει μέσα στο γυμναστήριο σαν να του ανήκει. Φοράει αθλητικό σετ με την τελευταία λέξη της μόδας, πανάκριβο. Αθλητικά ολοκαίνουργια, κατάλευκα. Κουβαλάει i-phone και ακουστικά αξίας 3.645 €. Θέλει να τραβάει τα βλέμματα επάνω του και είναι υπερβολικός με τις κινήσεις του. Αν είναι γυναίκα σίγουρα θα φοράει και κόκκινο κραγιόν.

Πως θα τον καταλάβεις: Από το ντύσιμο ντε!

 

 

 

 

 

 

Παρθένος

Αναμφίβολα ο Παρθένος, είναι το «σπασικλάκι» του γυμναστηρίου. Θα πάει στο γυμναστήριο πάντα την ίδια καθιερωμένη ώρα, θα κάνει όλες τις ασκήσεις που του έχει δώσει ο γυμναστής, χωρίς να παραλείψει σετ και χωρίς να γκρινιάξει καθόλου. Πηγαίνει πάντα παρέα με την καθαρή πετσετούλα του.

Πως θα τον καταλάβεις: Καθαρίζει με azax τα όργανα πριν καθίσει…

 

 

 

 

 

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός μεταξύ μας είναι λίγο τεμπελάκος. Αλλά είναι και νάρκισσος. Οπότε, βρίσκει ως αφορμή το γυμναστήριο, μόνο και μόνο για να αγοράσει καινούργια, πανάκριβα αθλητικά ρούχα. Φεύγοντας από το γυμναστήριο ποστάρει σκρίνσοτ στο instagram με τα στοιχεία της άθλησης του: «Χύσατε 451σταγόνες ιδρώτα, κάψατε 657 θερμίδες και τρέξατε 916 μέτρα».

Πως θα τον καταλάβεις: Τραβάει selfies ενώ σηκώνει βάρη.

 

 

 

 

 

ζώδια στο γυμναστήριοΣκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μόνο ένα άθλημα στην καρδιά του. Το σεξ. Στο γυμναστήριο θα πάει μόνο και μόνο για να είναι σε φόρμα, να διατηρήσει τις δυνάμεις του και τις αντοχές του για τον βραδινό «μαραθώνιο». Επίσης, είναι και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσει νέο ταίρι.

Πως θα τον καταλάβεις: Είναι ο τύπος-γύπας που βοηθάει όλες τις “γκόμενες” με τις ασκήσεις…

 

 

 

 

 

 

ζώδια στο γυμναστήριοΤοξότης

Τρομερή ενέργεια… Η γυμναστική είναι η μόνη του λύση για να κρατάει σε ισορροπία την ένταση που έχει μέσα του. Το γυμναστήριο βέβαια το βαριέται, προτιμάει τα σπορ στην εξοχή. Έτσι, δεν το παίρνει πολύ στα σοβαρά. Αλλάζει τα μηχανήματα σαν σίφουνας, πιάνει κουβέντα με όλους και κανονίζει την Κυριακή για ορειβασία.

Πως θα τον καταλάβεις: Υπερκινητικός, φτιάχνει πηγαδάκια με τον Δίδυμο.

 

 

 

 

 

ζώδια στο γυμναστήριοΑιγόκερως

Ο Αιγόκερως το παίρνει πολύ ζεστά το θέμα γυμναστήριο. Πορώνεται, και πέφτει με τα μούτρα. Μέχρι και πρωταθλητισμό σκέφτεται να ξεκινήσει. Συνεπής και τυπικός σαν τον Παρθένο, πηγαίνει στο γυμναστήριο και βάζει όλα του τα δυνατά, γιατί τρέμει στην ιδέα μην τον δει κάποιος γνωστός και πει «κοίτα τον χαλβά».

Πως θα τον καταλάβεις: Ανταγωνίζεται τον Παρθένο.

 

 

 

 

 

ζώδια στο γυμναστήριο

Υδροχόος

Απεχθάνεται το γυμναστήριο γιατί τον ψυχοπλακώνει. Δεν μπορεί να κάτσει ούτε λεπτό μέσα στους τέσσερις τοίχους, πνίγεται! Ο μόνος λόγος να γραφτεί στο γυμναστήριο, είναι για να πηγαίνει στα ομαδικά, για γιόγκα. Έτσι ενδυναμώνει το πνεύμα του, ντε! Διαλογίζεται, γίνεται vegan και μέσα του πιστεύει ότι σε λίγο καιρό θα αιωρείται…

Πως θα τον καταλάβεις: Θα τον ακούσεις να συζητάει για τηλεκίνηση, γιογκικό πέταγμα κ.α.

 

 

 

 

 

ζώδια στο γυμναστήριο

Ιχθύς

Μπαίνει μέσα στην αίθουσα χαρούμενος, γεμάτος ενθουσιασμό. Με το ένα χέρι κρατάει μπύρα (τόσο ιδρώτα θα ρίξει, να μην δροσιστεί λίγο;) και με το άλλο τσιγαράκι. Τελικά αποφασίζει να πάει με τον Υδροχόο για γιόγκα -γιατί εξυψώνει το μυαλό, τον νου και την καρδιά. Το μόνο που καταφέρνει τελικά, είναι να αποκοιμηθεί από το πολύ χαλάρωμα.

Πως θα τον καταλάβεις: Όταν οι υπόλοιποι κάνουν την στάση λωτός, αυτός κάνει την στάση οριζοντιωμένος.

 

Πηγή : ipolizei

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media