...
Αρχική Blog Fitness Νέο Ρεκόρ Επισκεψιμότητας για το Wellness Portal του FMH.GR
Νέο Ρεκόρ Επισκεψιμότητας για το Wellness Portal του FMH.GR

Νέο Ρεκόρ Επισκεψιμότητας για το Wellness Portal του FMH.GR

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το μήνα Μάιο (2023) στην www.fmh.gr πραγματοποιήσαμε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας με 299.000 μοναδικούς επισκέπτες.

ρεκορ επισκεψιμοτητας

Περισσότεροι από 200.000 μοναδικοί χρήστες ήρθαν οργανικά από τα αποτελέσματα της Google και για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία digital marketing που έχει αναλάβει το SEO της ιστοσελίδας μας, την www.digitalrev.gr 

Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι το μήνα Μάιο την πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών και χωρών υγείας ProFinder στην ιστοσελίδα μας την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 15.000 χρήστες για να αναζητήσουν personal trainer, διατροφολόγο φυσικοθεραπευτή, γυμναστήριο και διάφορους ακόμα επαγγελματίες ή χώρους υγείας.

Ταβάνι για εμάς δεν υπάρχει, μόνο σκληρή δουλειά και ποιοτική ενημέρωση για όσους εμπιστεύονται την ιστοσελίδα μας σε θέματα άσκησης, διατροφής, φυσικοθεραπείας και υγείας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά με την ίδια ποιότητα και τις αρχές που μας διακατέχουν.

Εκ μέρους της ομάδας της fmh.gr

Ιωάννης Μπάκας – Γενικός διευθυντής – fmh.gr

Ακολούθησε την fmh.gr στο Google News, στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media