Αρχική Fitness 10 μυστικά προπόνησης για να πετύχεις τους στόχους σου

10 μυστικά προπόνησης για να πετύχεις τους στόχους σου

Διάβασε 10 μυστικά προπόνησης που θα πάνε τις προπονήσεις σου σε άλλο level.

1. Άλλαζε τρόπους προπόνησης έτσι ώστε να δημιουργείς κάθε φορά καινούργια ερεθίσματα στο σώμα σου.

2. Εκτέλεσε πολυμυικές ασκήσεις όπου θα εξασκήσεις ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες του σώματος σου και δες την απόδοση σου να αυξάνεται κατακόρυφα.

3. Ενέταξε στο πρόγραμμα σου κατά διαστήματα καινούριες ασκήσεις που θα σου δώσουν καινούριο ερέθισμα και ενδιαφέρον στη προπόνηση σου.

4. Εκτέλεσε τουλάχιστον 1 προπόνηση δύναμης την εβδομάδα για να ενισχύσεις την μυϊκή σου μάζα.

5. Βάλε στο πρόγραμμα σου τουλάχιστον 1 μέρα ξεκούρασης για να αποκαθίστανται οι μικροτραυματισμοί και τα σύνδρομα κόπωσης από τις προπονήσεις σου. Ένα από τα καλύτερα μυστικά προπόνησης. Η ξεκούραση.

6. Βρες τρόπους να καις έξτρα θερμίδες μέσα στην καθημερινότητα σου. Π.χ. ανέβα από τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ, ή πάρκαρε πιο μακριά από τον προορισμό σου και πήγαινε με τα πόδια.

7. Διόρθωσε λάθη της τεχνικής των ασκήσεων που εκτελείς έτσι ώστε να αυξήσεις την απόδοση σου και να μειώσεις τις πιθανότητες τραυματισμών.

8. Εκτέλεσε ασκήσεις ισορροπίας σε ασταθή επιφάνεια(π.χ. δίσκος ισορροπίας, Bosu), για να βελτιώσεις την σταθεροποιητική ικανότητα των αρθρώσεων προλαμβάνοντας τραυματισμούς.

9. Προσδιόρισε τους προσωπικούς σου στόχους για να έχεις κίνητρα να συνεχίζεις να προπονείσαι.

10. Αύξανε προοδευτικά την επιβάρυνση στις ασκήσεις σου για να μην τραυματιστείς και για να έχεις διάρκεια στις προπονήσεις σου.

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook στο Υoutube και στο Instagram

Χάλαρης Δημήτριος
Personal Trainer – Aπόφοιτος ΤΕΦΦΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

επιτυχημένη απώλεια βάρους

Tο κυριότερο λάθος που κάνουμε τελικά είναι;

Η επιστήμη είναι ξεκάθαρη. Αν θες να πετύχεις τους στόχους σου είτε ως αθλητής παραδείγματος χάρη στο ποδόσφαιρο,στίβο,μπάσκετ,πυγμαχία κ.τ.λ είτε ως bodybuilder θα πρέπει ο...

Ακολουθήστε μας

88,416ΥποστηρικτέςΚάντε Like
25,529ΑκόλουθοιΑκολουθήστε