Αρχική Fitness Ρεκόρ επισκεψιμότητας για την FMH.GR τον Ιούλιο

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για την FMH.GR τον Ιούλιο

Ρεκόρ επισκεψιμότητας κατέγραψε η ιστοσελίδα μας τον Ιούλιο του 2019 με αύξηση 32% σε σχέση με τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την έγκυρη πηγή του Google Analytics τον Ιούνιο του 2019 δεχτήκαμε 217.000 επισκέψεις ενώ τον Ιούλιο 284.000 επισκέψεις.

Η πορεία του fmh.gr στα δυο χρόνια ζωής του ανέκαθεν ήταν ανοδική αλλά ειδικά τους τελευταίους μήνες καταγράφεται αύξηση 20% στην επισκεψιμότητα κάθε μήνα.

Οι επισκέπτες μας (εσείς) άνθρωποι που τώρα κάνουν σιγά σιγά τα πρώτα βήματα τους στο χώρο της άσκησης και της διατροφής, πιο έμπειροι που γυμνάζονται συστηματικά με πολλά και διαφορετικά είδη άσκησης, εκατοντάδες πάσης φύσεως επαγγελματιες του χώρου,μας επισκέπτεστε και θέλουμε να σας πούμε 1ον ένα μεγάλο ευχαριστώ και 2ον ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό και αγάπη που έχουμε για το fitness και την πιο υγιεινη διατροφη.

Φιλοδοξούμε ότι και με την συστηματικά έγκυρη ενημέρωση αλλά και με την προσθήκη την νέας μας πλατφόρμας ΕVENTS όπου ο χρήστης θα πληροφορειται για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα πανελλαδικά όσον αφορά εκδηλώσεις γυμναστικής, διατροφής, σεμινάρια, ημερίδες υγείας και πάσης φύσεως event που αφορά το Wellness, θα προσφέρουμε στον κάθε επισκέπτη μας μια μοναδική εμπειρία γύρω από το ευ ζην.

Δεν σταματάμε όμως εδώ γιατί από τον Σεπτέμβριο έρχονται και άλλες εκπλήξεις.

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε.

FMH.GR

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ιδρώτας

Μάθε τι σημαίνει ο ιδρώτας σου!!

«Όσο πιο fit γίνομαι, τόσο πιο πολύ είναι έντονος ο ιδρώτας». Γιατί; «Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι. Ο ένας είναι πως, καθώς βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση,...