Γιώργος Ιορδάνου

Με λένε Γιώργο Ιορδάνου και είμαι Personal Trainer πιστοποιημένος από τη σχολή GRAFTS Hellas.

Στη σχολή μου εκπαιδεύτηκα στο Fitness Assistant level 1, Fitness Instructor level 2, Elite Personal Trainer level 3 του τμήματος Personal training με έμφαση σε εξειδικευμένα και προχωρημένα προγράμματα μυϊκής υπερτροφίας.
Αυτή άλλωστε είναι και η ειδικότητα μου: η εφαρμογή ενός προπονητικού πλάνου ιδανικά διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδαιτερότητες του κάθε ασκούμενου.

Η αγάπη μου για τη γυμναστική αλλά και το πάθος μου να εξελίσσομαι στον τομέα μου για να μπορώ να προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες στους ασκούμενους μου, με οδηγούν στο να παρακαλουθώ συνεχώς σεμινάρια.
Μέσα από το Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια όπως Personal Training Conference, Group Fitness Conference, Spine Rehabilitation Workshop, Thai Massage Workshop, Prenatal Workout Workshop και Olympic Weightlifting Workshop από τον Χρήστο Ιακώβου.
Στο personal studio που διατηρώ στην περιοχή της Δάφνης κάνω προγράμματα λειτουργικής προπόνησης όπως TRX και functional training και επιπλέον γυμναστική σε προσωπικό επίπεδο με βάρη.