...
Ενας Έλληνας στα Crossfit Games – Fitness Motivation Hellas

Ενας Έλληνας στα Crossfit Games – Fitness Motivation Hellas

Η Γιολα Μάστορη από την Fitness Motivation Hellas  συνάντησε τον  πρωτο Ελληνα που θα συμμετάσχει στους μεγαλύτερους αγωνες Crossfit παγκοσμίως !
Εννοείται ότι μιλάμε για τα CROSSFIT GAMES που γίνονται κάθε χρονο στην Αμερική και
2 μήνες πριν τους αγωνες βρεθήκαμε με τον Κωστα Παπαδοπουλο λιγο πριν το μαθημα του στο Mad Hall στο Χολαργο οπου μας  έδωσε την πρωτη μας συνέντευξη
ανοιγοντας και αυτό το section στην σελιδα μας οπου φιλοδοξούμε να μιλησουμε στο μελλον με αθλητες και γενικα επαγγελματιες γυρω από τον χωρο του Fitness στην Ελλαδα.

Γ : Θα ήθελα να μου πεις πως νιώθεις που κατέκτησες έναν τόσο υψηλό στόχο.

Κ: Εντάξει, σε πρώτη φάση νιώθω ότι ανταμοίβονται οι κόποι όλης της χρονιάς, ο προγραμματισμός που κάναμε με τον προπονητή μου του Δημήτρη τον Καβαλαράκη είχε το ιδανικό αποτέλεσμα. Οι μεσοπρόθεσμοι στόχοι που είχαμε όλη τη χρονιά, οι αγώνες και όλα τα events που είχαμε σχεδιάσει πήγαν έτσι όπως έπρεπε ούτως ώστε να είμαι στην καλύτερη κατάστασή μου. Να είμαι στη μέσα στα open, κατέκτησα στην πρώτη φάση, ήμουνα στην 38η θέση και στη δεύτερη φάση του online qualifiers .Μπόρεσα και κατέλαβα τη 16η θέση η οποία μου έδωσε το εισιτήριο μέσα στους 20 καλύτερους μάστερ για τα games, τα Crossfit games.

Γ: Τι σε ώθησε στο να συμμετέχεις σε αυτό το διαγωνισμό?

Κ: Σε πρώτη φάση δεν το είχα στο πλάνο μου. Εγώ προσωπικά νομίζω ότι κάτω ειδικά στο Athens Lions Box υπάρχει αυτή η νοοτροπία του αγωνιστικού σε μεγάλο βαθμό με όλα τα παιδιά εκεί. με το Μιχάλη  Δημητρακόπουλο ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του Athens Lions box με τον Ευριπίδη  Βαιούλη με τον Γιάννη Σολδάτο όλα τα παιδιά, ένα team, με την Ευτυχία  Ανανιάδη. Μπήκαμε σε μία διαδικασία ούτως ώστε να συμμετέχουμε όλοι στο open για να δούμε πώς θα μπορέσουμε να έχουμε την καλύτερη εξέλιξη.

Γ: Μία και γνωρίζουμε όλοι ότι ήσουν αθλητής της εθνικής ομάδας άρσης βαρών, θα ήθελα να μου αναφέρεις συνοπτικά την εμπειρία σου ως μέλος της εθνικής ομάδας άρσης βαρών και για όλες τις διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Κ: Ξεκίνησα το 1993 την άρση βαρών σε ηλικία 9 χρόνων από τις Σέρρες. Γρήγορα άρχησα να έχω καλά αποτελέσματα. Το 1996 εντάχθηκα στην Εθνική Ομάδα Παίδων. Το ’98 κατέλαβα το πρώτο μου μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο παίδων και από κει και μετά το 2000 με κάλεσε στην Εθνική Ομάδα ο Χρήστος ο Ιακώβου. Έφυγα από τις Σέρρες ήρθα στην Αθήνα, εδώ τελείωσα δηλαδή σχολείο, πήγαινα νυχτερινό σχολείο. Το 2001 βγήκα τρίτος στους Μεσογειακούς. Το 2002, 2ος σε παγκόσμιο και 2ος στην Ευρώπη. Το 2004 πρώτος ευρωπαϊκής ένωσης αγώνες και Ευρωπαϊκά ρεκόρ και γενικά μέχρι και το 2007 είχα μία πολύ καλή πορεία. Το 2007 κατέλαβα την 5η θέση στο παγκόσμιο στην Ταϊλάνδη που ήτανε απο τις καλύτερες διακρίσεις μου σε ανδρικό επίπεδο. Τώρα μιλάμε πλέον με τη μεγάλη ομάδα, τη dream team τη λεγόμενη, με τον Πύρρο Δήμα, με το Kάχι, τον Βίκτωρ Μήτρου, το Λεωνίδα το Σαμπάνη.

Γ: Είχες μία καταπληκτική πορεία και μία εμπειρία στην άρση βαρών. Άρση βαρών ή Crossfit Και γιατί? Πλέον τα έχεις ζήσει και τα δύο, εμπειρίες, κατακτήσεις, διακρίσεις.

Κ: Crossfit νομίζω. Δεν ξέρω πως ακούγεται, πώς θα το πάρουν αυτοί οι οποίοι κάνουν άρση βαρών και θα με ακούσουν να το λέω αυτό. Βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με την προπόνηση άρσης βαρών. Ήταν πάρα πολύ μονότονη είχαμε εσωτερικά δηλαδή μέσα μας θέματα από την καθημερινότητα, το ίδιο μοτίβο. Σε αντίθεση με το crossfit, το οποίο έχει πάρα πολλές εναλλαγές Δηλαδή μπορεί σήμερα να πάς να κολυμπήσεις και να κάνεις καλή προπόνηση, την άλλη μέρα να πας να τρέξεις, την άλλη μέρα να κάνεις κάποια wod ούτως
Το background που έχω από την άρση βαρών ήταν πάρα πολύ καλό ούτως ώστε να μπορέσω να εξελιχθώ γρήγορα. Δηλαδή από τα 14 που ξεκίνησα να κάνω αγωνιστικά Crossfit αγωνιστικά…ψευτο έκανα δηλαδή. Αλλά, ποτέ δεν περίμενα να έχω αυτή την εξέλιξη. Έχοντας την άρση βαρών μπόρεσα και εξελίχτηκα πολύ πιο γρήγορα. Δηλαδή τα υπόλοιπα skills, στα gymnastics και το cardio τα έφτιαξα πάρα πολύ γρήγορα σε σχέση με τώρα που βλέπω και τους υπόλοιπους συναθλητές μου με το κομάτι της άρσης βαρών.

Γ: Σίγουρα γιατί είχες και μία τεχνική υποδομή και έκανες και μία προπόνηση για να εξελίξεις αυτή την τεχνική υποδομή.

Κ: Έτσι ακριβώς είναι αλλά πιστεύω περισσότερο είναι και η πειθαρχία που έχεις, την οποία αυτή μου την έχει δημιουργήσει η άρση βαρών και ο Χρήστος Ιακώβου στην ομάδα που ήμασταν. Αυτό ήταν το σημαντικότερο, ο τρόπος, ο σωστός τρόπος προπόνησης και η πειθαρχία που έχουμε και οι στόχοι που βάζουμε.

Γ: Το Crossfit για εσένα τι σημαίνει?

Κ: Είναι τρόπος ζωής, είναι τρόπος εκτόνωσης. Μέχρι πριν τρεις μήνες ήταν τρόπος εκτόνωσης και να περνάω καλά. Τώρα πλέον έχω μπει σε μία διαδικασία λόγω των games, αυτό που έλεγα πριν, και με την άρση βαρών το διασκέδαζα το διασκεδάζω ακόμα και τώρα αλλά είναι λίγο πιο ψυχοφθόρο νομίζω. Σαφώς η προετοιμασία ξεκινάει από την αρχή του χρόνου, δηλαδή απο τέλος της σεζόν, από τον Αύγουστο που θα τελειώνουν τα games σε περίπτωση που θες να συμμετέχεις στα επόμενα ξεκινάς κατευθείαν την προετοιμασία. Οπότε φαντάσου ότι από πέρυσι τον Αύγουστο έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μέχρι και φέτος. Οπότε είναι συνεχόμενη προετοιμασία δεν σταματάς ποτέ. Είναι ψυχοφθόρο, το έχω ξαναζήσει με την άρση βαρών αλλά ήταν σε διαφορετικό επίπεδο εκεί. Λόγω του ότι ήταν δυο τρεις αγώνες το χρόνο είχαμε και κάποιες διακυμάνσεις στον τρόπο προπόνησης, οποτε ήσουν πιο χαλαρός.

Γ: Θέλω να μου πεις την αγαπημένη σου άσκηση.

Κ: Το clean and jerk είναι μια καλή άσκηση για μένα, το hand stand walk και hand stand push ups .

Γ: Αυτή που μισείς αν μπορούμε να το πούμε αυτή που δε σου αρέσει, η άσκηση που δεν τη θέλεις ούτε σε Workout ούτε στην προπόνηση?

Κ: Δεν έχω κάποια, εκτός απο το κολύμπι το οποίο έχω μπει τώρα στη διαδικασία και μάλιστα σήμερα έκανα μία απο τις καλύτερες μου προπονήσεις στο κολύμπι αν και είναι η πέμπτη φορά που έχω πάει για πισίνα. Εκτός απο το κολύμπι δε νομίζω ότι έχω κάποια άσκηση η οποία δεν θα την ήθελα καθόλου. Ο σχεδιασμός του Δημήτρη του Καβαλαρακη έχει όλη την γκάμα των ασκήσεων, οπότε τις περνάω όλες. Δεν αντιμετοπίζω μεγάλες δυσκολίες σε κάποιες ασκήσεις. Σαφώς έχω αδυναμίες αλλά δεν με φοβίζει κάτι, δηλαδή νομίζω ότι οτιδήποτε και να πέσει σε workout θα το βγάλω. Δε με ενθουσιάζουν για παράδειγμα τα burpees και τα box jump.

Γ: Πόσες ώρες προπόνηση κάθε μέρα?

Κ: Σίγουρα τρεις φορές την εβδομάδα κάνω δύο session μπορεί και τρία, ανάλογα το χρόνο που έχω διότι το πρωί δουλεύω. Οπότε αναγκαστικά θα σηκωθώ 5:30 με 6:00 να πάω να κάνω το πρωινό session να τελειώσω, να πάω στη δουλειά, μετά το μεσημέρι ξανά και το απόγευμα στο γυμναστήριο που είμαι και κάνω άρση βαρών. Σίγουρα δηλαδή γύρω στη μία ώρα…μιάμιση το πρωί συν τρεις τέσσερις ώρες στην μεσημεριανή μου προπόνηση από τις 3:00 μέχρι τις 6:00.

Γ: Αυτό είναι καθημερινό?

Κ: Ναι και Κυριακή κάνω προπόνηση. Από Δευτέρα μέχρι Κυριακή εκεί. Κάθε μέρα, δεν υπάρχει rest day. Τώρα στο Crossfit το λένε active rest. Στην άρση βαρών το λέγαμε πάμε να κάνουμε λίγο χαλαρά. Έχω συνδυάσει, σαφώς όχι μόνος μου, με τον προπονητή μου, τη νοοτροπία της άρσης βαρών στο crossfit και νομίζω ότι δουλεύει, έχει καλό αποτέλεσμα.

Γ: Θα θελα να μου πεις για το επίπεδο Crossfit στην Ελλάδα. Αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και πώς βλέπεις τα πράγματα και τι πιστεύεις γενικά για το Crossfit στην Ελλάδα?

Κ: Σαφώς υπάρχει βελτίωση και σαφώς ανεβαίνει συνέχεια το crossfit στην Ελλάδα. Έχουμε πάρα πολύ καλούς αθλητές αξιόλογους, φέτος στα regionals συμμετείχαν πάρα πολλοί Έλληνες αθλητές από το Δημήτρη το Φωτίου την Άννα τη Φράγκου, τη Ματίλντα τη Σπανού, ήταν ο Άλεξ ο Κωτούλας, ο Γιώργος ο Καράβης…ξεχνάω κάποιον? Επίσης πάρα πολύ καλά πλασαρίσματα είχαν ο Γιάννης Παπαδόπουλος που για λίγες θέσεις δεν πέρασε όπως και ο Αριστοτέλης ο Γιάννος. Δηλαδή για τρεις-τέσσερις θέσεις δεν πέρασαν τα παιδιά. Νομίζω ότι υπάρχει πορεία και του χρόνου πιστεύω θα έχουμε και ενδεχομένως και κάποιον αθλητή σε individual, μπορεί ενδεχομένως και στα games.

Γ: Μακάρι, αφού έκανες την αρχή να τη συνεχίσουμε και να συνεχίσεις και εσύ. Θεωρείς ότι το επίπεδο μας είναι καλό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?

Κ: Συνέχεια εξελίσσεται το επίπεδο. Και από παλιότερα, από τη Μαριάννα  Τζούρτζεκ οποία και αυτή συμμετείχε. Πάντα υπάρχει εξέλιξη και όσο περισσότερος κόσμος ασχολείται με αυτό πάντα θα βγαίνουν και καλύτεροι αθλητές.

Γ: Απευθύνεται στους άντρες και στις γυναίκες? Γιατί είναι ένα άθλημα που κάποιοι το φοβούνται?

Κ: Είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αφενός και αφετέρου μπορώ να πω ότι απευθύνεται και στους άνδρες και στις γυναίκες. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το πώς θέλεις να κάνεις crossfit., είτε σε επίπεδο αγωνιστικό είτε σε επίπεδο…να πας να κάνεις την ώρα σου και να φύγεις, και τι εξέλιξη θέλεις. Αν θα ασχοληθείς, τι διάθεση έχεις να μάθεις πράγματα. Προφανώς κι εγώ δεν πήγα την πρώτη μέρα και έκανα διπλά σχοινάκια. Για να κάνω δίπλα σχοινάκια μου πήρε 1,5-2 μήνες, το κυνήγισα όμως. Εγώ ξεκίνησα να κάνω προπονήσεις άρσης βαρών στα παιδιά του crossfit. Έτσι ξεκίνησα εγώ τους έβλεπα, πήγαινα και στις προπονήσεις τους γιατί εντάξει ήμουν ενεργός προπονητής με τα παιδιά πήγανα μαζί τους και στους αγώνες σαν προπονητής της άρσης βαρών, είχα όλη την ευθύνη. Στο κομμάτι της προπόνησης είχα συνεργαστεί και με την Άννα τη Φράγκου, οπότε βλέποντας τα παιδιά έκαναν άρση βαρών αυτοί, έπαιρνα το σχοινάκι εγώ και προσπαθούσα να κάνω. Έκαναν άρση βαρών αυτοί, έπιανα ένα μονόζυγο έκανα δέκα σετ από 15 toes to bar χωρίς να ξέρω τι κάνω, έτσι ξεκίνησα και μετά μπήκε η όλη διαδικασία άρχισε να να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, ούτως ώστε να ασχοληθώ πιο ενεργά.

Γ: Σε ρωτάω γιατί πολλές φορές ακούμε Ειδικά από γυναίκες «Crossfit δεν μου ταιριάζει, είναι σκληρό, είναι επίπονο».

Κ: Το πως θες να το κάνεις είναι, μπορεί να το κάνει με λίγα κιλά. Άρα, καλό είναι να δοκιμάσεις και το Crossfit να δεις αν σου ταιριάζει. Δε νομίζω ότι υπάρχει σε κάποιον που να μη του ταιριάζει γιατί είναι ένας τρόπος προπόνησης. Είπαμε άλλο να το κάνεις επίπεδο πρωταθλητισμού ή σε αγωνιστικό επίπεδο και άλλο να το κάνεις σαν τρόπο εκγύμνασης,πάρα πολύ καλός τρόπος εκγύμνασης και για το σώμα αλλά και ψυχικά…σε ηρεμεί. Και λόγω της παρέας, έχει δημιουργήσει φιλίες. Ξεφεύγεις από την καθημερινότητα, εκτονώνεσαι, έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο και βλέπεις και τις δυνάμεις σου.

Γ: Τι θα πρότεινες, τι θα συμβούλευες καλύτερα ένα νέο αθλητή Και έναν εν δυνάμει αθλητή άσχετα ηλικιακά. Και ένα νέο σε ηλικία αθλητή που ξεκινάει τώρα, που θέλει να επιτύχει στο χώρο του crossfit. Δηλαδή να προχωρήσει, οποίο level και να είναι αυτό.

Κ: To αντιμετωπίζω στο δικό μου το κομμάτι που έχω τα παιδιά και κάνουν άρση βαρών. Τα περισσότερα παιδιά βιάζονται. Το ίδιο και εγώ, σε άλλα πράγματα που δεν ξέρω, βιάζομαι. Θέλω να πάω γρήγορα, να προχωρήσω. Δεν είναι έτσι, θέλει υπομονή και επιμονή. Όσο περισσότερο υπομονή, τουλάχιστον για το δικό μου το κόμμα της άρσης βαρών, αλλά το αντιμετωπίζω και εγώ, κάνοντας και βλέποντας και στο gymnastics που έχω κάποια θέματα. Όσο περισσότερο έχεις υπομονή και επιμένεις και προσπαθείς να βελτιώσεις την τεχνική σου, τόσο πιο καλά θα προοδεύσεις. Άμα βιάζεσαι θα γράψεις λάθος, θα μείνει λάθος και θα πορευτείς με αυτό. Ειδικά όταν αρχίσεις να ανεβάζεις σε κιλά παράδειγμα, αν μάθεις κάτι λάθος δεν αλλάζει. Δεν πρόκειται να ανεβάσεις κιλά, όταν μιλάμε για άρση βαρών δεν πρόκειται να ανεβάσεις ποτέ κιλά. Θα φτάσεις να κάνεις μέχρι εκεί που είναι να κάνεις…50, 60, 120 και μετά δεν θα μπορέσεις να ανέβεις. Ένα παράδειγμα, είναι το grip, αν δεν μάθεις να πιάνεις το grip από μέσα πως θα κάνεις πολλά κιλά? Θα ανοίγει το χέρι σου από το βάρος. Αυτό έχω να συμβουλέψω υπομονή, σιγά-σιγά και δουλειά…και να το θες.

Γ: Σε ποιο επίπεδο και πώς έχει αλλάξει τη ζωή σου το Crossfit? Ήσουνα ένας αθλητής πριν την άρση βαρών πειθαρχιμένος με μία μονότονη προπόνηση και μπήκες στο Crossfit, αθλητής σε ένα τοπ επίπεδο αυτή τη στιγμή. Το Crossfit πώς σε έχει αλλάξει και σε ποιο επίπεδο.

Κ: Δεν μπορώ να πω ότι με έχει αλλάξει σε κάτι, σε προσωπικό εννοώ, δηλαδή εσωτερικά ή γενικά στη συμπεριφορά μου.

Γ: Τη ζωή σου?

Κ: Τη ζωή μου ναι εντάξει, μπορώ να πω ότι πρέπει να διαθέσω περισσότερο χρόνο στην προπόνηση οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να ξυπνήσω πρωί να κάνω τα πρωινά ξέρεις και μετά να πάω στη δουλειά. Ενδεχομένως αν ασχολούμουν μόνο με την προπονητική να έκανα μόνο 2 ώρες το μεσημέρι προπόνηση. Με φορτώνει σε αυτό το κομμάτι το οποίο μέχρι πριν δυο-τρεις μήνες ήτανε διασκέδαση, τώρα λίγο νιώθω ότι πιέζομαι. Νιώθω αυτό που ένιωθα και στην άρση βαρών τότε, όταν κόντευαν οι αγώνες που κατεβαίναμε σε παγκόσμια πρωταθλήματα και σε πανευρωπαϊκά. Το έχω νιώσει πολλές φορές, δεν είναι πολύ ωραία αίσθηση, αλλά αφού μπήκαμε τώρα στη διαδικασία, πρέπει να τελειώσουμε .

Γ: Σου έχει δώσει όμως πολλά το Crossfit, άρα πιστεύω από αυτά που μου λες ότι σε ικανοποιεί. Μπορεί να σε ζορίζει αυτή τη στιγμή η περίοδος, η προσμονή λόγω του ότι πρέπει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους, να γίνουν κάποια διαδικαστικά, αλλά έχει δώσει στη ζωή σου ένα άλλο νόημα. Ας πούμε δηλαδή σε έχει κάνει να θέλεις να μεταδώσεις σε παιδιά την τεχνική. Να θέλεις να δεις αθλητές να φτάνουν στο επίπεδο σου, σε έχει κάνει να νιώσεις ίσως καλύτερα.

Κ: Νιώθω καλύτερα σίγουρα. Αυτό που λαμβάνω από τα παιδιά αλλά και από τον κόσμο και τα μηνύματα τον τελευταίο καιρό μετά από την επιτυχία που έχει γίνει. Και από Αμερική μου στέλνουν οι Έλληνες της Αμερικής και με βοηθάνε πάρα πολύ. Πολύς κόσμος με έχει βοηθήσει δεν το συζητάμε. Να αναφερθώ δηλαδή και σε κάποιους από αυτούς, ο Μιχάλης ο Μυλωνάκης από το North με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ο Αιμίλιος ο Γιατζόγλου, η εταιρεία με τα συμπληρώματα η QΝT έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Όσον αφορά και για το ταξίδι μου το Maksa Travel με έχει βοηθήσει αρκετά με τα εισιτήρια. Το Fit Box, το γυμναστήριο που συνεργάζομαι κάτω στο Ελληνικό, ο Νίκος  Πούλιας με τον Γιώργο  Kατσαούνη. Tο Mad Hall, τα παιδιά, o Φωτίου μαζί με τον Τάσο  Χατζιδάκη.

Στις 21 του μηνός θα κάνει το Συμμετρία στο Περιστερι  που συνεργάζομαι ένα event στο Φοίνικα στο Χαϊδάρι το οποίο θα είναι open party, προς τιμήν μου, ούτως ώστε να με τιμήσουν και κάποια από τα έσοδα που θα μαζευτούν να τα διαθέσουν, ούτως ώστε να έχω πιο εύκολη την πρόσβαση μου στην Αμερική. Πάρα πολλά τα έξοδα δεν το συζητάμε, πάρα πολλά. Αυτό είναι και το τίμημα κάποιον επιτυχιών θεωρώ, οι αθλητές δυστυχώς ή ευτυχώς τα περνάνε αυτά.

Γ: Τελειώνοντας μια-δυο ερωτήσεις. Αν έχεις κάποια μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, κάποια σχέδια στο μέλλον πάνω στο Crossfit.

Κ: Τώρα λέω ότι για του χρόνου δεν θέλω να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία μετά όταν τελειώσει αυτό δεν ξέρω τι θα κάνω. Τελικά μάλλον θα ξαναμπώ.Είναι ψυχοφθόρο πολύ, πάρα πολύ. Όταν η διασκέδαση περνάει σε αυτό το επίπεδο που λέγαμε και πριν. Εντάξει δεν έχει αρχίσει να με χαλάει, αλλά είναι ψυχοφθόρο. Δεν έχω βγάλει κάτι, δεν έχω κάποιο κάποια σχέδια, κάποιους στόχους με τα γυμναστήρια που συνεργάζομαι που κάνω την άρση βαρών.

Γ: Οπότε εμείς θα περιμένουμε να δούμε αν θα ξανά συμμετέχεις αν θα ξαναμπείς στη διαδικασία των games.

Κ: Τώρα λέω όχι, αλλά μετά θα λέω ναι, επειδή ξέρω τον εαυτό μου.

Γ: Θέλω να μου πεις αν έχεις κάποιο μυστικό της επιτυχίας σου. Της επιτυχίας των games, της επιυχίας όλων αυτών των χρόνων.

Κ: Το μυστικό είναι η σωστή προπόνηση, η πειθαρχία, σωστός ύπνος, διατροφή. Όλα βάζουν το λιθαράκι τους ώστε να μπορέσεις να φτάσεις εκεί που πρέπει να φτάσεις. Αυτό μου έμαθε η άρση βαρών τόσα χρόνια. Αυτό μας έμαθε ο προπονητής των προπονητών, ο Χρήστος Ιακωβου. Αυτό έχω πάρει μαζί μου. Την ίδια νοοτροπία έχει και ο Δημήτρης ο Καβαλαράκης ούτως ώστε μπορούμε και προχωράμε και πάμε καλά.

Γ: Είσαι δηλαδή με ανθρώπους που ακολουθούν την ίδια σκέψη.

Κ: Νομίζω ότι αλλιώς δεν μπορείς να έχεις συνεργασία με κάποιον. Άμα δεν έχεις το ίδιο στυλ και δεν πιστεύεις, δεν έχεις εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και στον προπονητή, πώς μπορείς να πορευτείς?

Γ: Κωστα η FMH σου ευχεται ότι καλυτερο στα games

Κ: Σας ευχαριστω πολύ για αυτή την συνεντευξη και ευχομαι και γω τα καλυτερα στην σελιδα σας!

Για την Fitness Motivation Hellas
Γιολα Μαστορη

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media