...
Αρχική Blog Motivation Όταν δεν εγκαταλείπεις, δεν μπορείς να αποτύχεις!
Όταν δεν εγκαταλείπεις, δεν μπορείς να αποτύχεις!

Όταν δεν εγκαταλείπεις, δεν μπορείς να αποτύχεις!

Μια ιστορία που «άγγιξε» κάθε άνθρωπο και σπόρπισε παγκόσμια συγκίνηση

Η ιστορία του αγώνα που έδωσε ο Derek Redmond στη Βαρκελώνη το 1992 παραμένει ακόμη μια ιστορία βαθειά χαραγμένη στη μνήμη μας!

Ο Redmond σκόπευε να κατακτήσει μετάλλιο, αφού είχε περάσει πλέον στους ημιτελικούς σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στο γκρούπ του!

Κατα την εκκίνηση ο «τεράστιος» αθλητής «εκτοξεύτηκε» μπροστά με σκοπό να οδηγήσει την κούρσα των 400μ!

Και ξαφνικά συνέβη το μοιραίο… ο αθλητής υπέστη έναν πολύ άσχημο τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ποδιού του με αποτέλεσμα να πονάει αφόρητα και να μη μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα..

Με όση ενέργεια του είχε απομείνει και επισπεύδοντας την τεράστια  δύναμη της ψυχής του προσπάθησε να συνεχίσει έστω κουτσαίνοντας
τον αγώνα.

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή βρέθηκε το στήριγμά του για να καταφέρει να τερματίσει, ήταν… το ίδιο στήριγμα που είχε επίσης σην ζωή, τον πατέρα του Jim Redmond.

O πατέρας του μπήκε μέσα στη κουρσα παρά την πρόθεση των security να τον εμποδίσουν, αγκάλιασε τον γιο του που είχε ξεσπάσει σε λυγμούς απο τον πόνο, και τον οδήγησε στον τερματισμό!

Χαρίζοντας στον αθλητισμό και σε κάθε άνθρωπο παγκοσμίος μια μοναδική στιγμή στοργής, αγάπης και τεράστιας ψυχικής δύναμης
Αποδεικνύοντας πως
«Ολύμπιος» δεν είναι  ενας αθλητής μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά!!

Πηγη :  pasmina.gr

Σωκράτους 147, Καλλιθέα, Αθήνα
Ακολουθήστε μας και στα Social Media